HARTELIJK, AMBACHTELIJK BROOD…

Onze bakkerij Le Millefeuille ligt in Redu in het hart van de Belgische Ardennen. Wij bieden u er simpele, mooie en vooral smakelijke producten boordevol ambachtelijk vakmanschap.

Wij hechten het grootste belang aan de traditionele manier waarop wij onze producten voorbereiden. Met een aandachtig oog op de versheid en de kwaliteit van onze ingrediënten bevoordelen wij altijd hun lokale productie. Zo plaatsen wij het ambacht centraal in ons werk en kunnen wij u een wijde waaier aan authentieke en hartelijke lekkernijen bieden.

VAN DAAR TOT HIER

Wij zijn net over de grens in Nederland geboren en komen beiden uit bakkersfamilies. Het zit als ware in ons bloed, onze ouders en grootouders waren inderdaad al bakkers van beroep! Sedert 1985 is Kees fulltime bakker en in 1991 heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen. Sindsdien leven wij onze passie nu al bijna dertig jaar.

Tijdens de vakantie in 2008 zijn wij verliefd geworden op de Ardennen, speciaal op het dorpje van Redu en zijn omgeving. Toen zich in 2009 de mogelijkheid voordeed om in het nabije gehuchtje Lesse een huisje te kopen hebben we dan ook niet lang geaarzeld! Het verlangen om hier permanent te wonen nam met de dag toe en dus namen we het besluit om ons bedrijf in Nederland te verkopen.
Toen dit eind 2015 een feit was, zijn we in 2016 naar Lesse verhuisd om onze droom, een kleine bakkerij in Redu, te gaan realiseren.

De kans werd ons gegeven om de vorige bakkerij van het boekendorp over te nemen van Luc en Magda Haulotte. Na enkele transformatiewerken openden wij onze deuren op 25 maart 2017.

TOT BINNENKORT IN ONZE WINKEL!

KEES EN TRUDI VAN EGERAAT